Telefon

+385 91 5986 899

Telefon
ZATRAŽI PONUDU

DUGA RESA Povijest

Spoznaja da povijesna cjelina Duga Resa predstavlja najočuvaniji i najcjelovitiji primjer industrijskog grada kraja 19. i početka 20. st. u…

Saznaj više

KOORDINATOR ZAŠTITE NA RADU, KOORDINATOR 2

Profesionalno i stručno vršimo usluge koordinatora zaštite na radu na privremenom gradilištu u fazi izvođenja radova (koordinator II).

Saznaj više

OPERATIVA

Za izvođače nudimo uslugu vođenja manje složenih građevinskih radova, temeljem Ugovora o poslovno – tehničkoj suradnji u skladu sa Zakonom.

Saznaj više

IZRADA TROŠKOVNIKA – PROCJENA TROŠKOVA

Korisnim savjetima i bogatim iskustvom rado ćemo sudjelovati u kreiranju Vaše vizije prostora, te prema konačnoj ideji izraditi troškovnik željenih radova.

Saznaj više

IZRADA I VOĐENJE KALKULACIJA, ANALIZA CIJENA

Postupak izrade kalkulacije i formiranja cijena naziva se analiza cijena. Za svaki novi objekt izvođač posebno formira jedinične prodajne cijene.

Saznaj više

IZRADA I VOĐENJE GRAĐEVINSKE KNJIGE

Prema pravilima struke, Izvođač je dužan voditi građevinsku knjigu za sve radove koje izvodi. Arhitehničar će to voditi za vas!

Saznaj više

IZRADA SITUACIJA – PRIVREMENA MJESEČNA I OKONČANA

Naplata izvedenih radova može se izvršiti situacijom ili računom. Situacija je daleko pogodniji dokument za naplatu izvršenih radova u graditeljstvu.

Saznaj više
Za Vaše poduzeće ili obrt obrađujemo tendere i vršimo kalkulacije cijena za nadmetanje prema Investitoru / Naručitelju radova.

DOKUMENTACIJA ZA NATJEČAJE – TENDERI

Za Vaše poduzeće ili obrt obrađujemo tendere i vršimo kalkulacije cijena za nadmetanje.

Saznaj više

KOORDINATOR ZAŠTITE NA RADU, KOORDINATOR 2

Profesionalno i stručno vršimo usluge koordinatora zaštite na radu na privremenom gradilištu.

Saznaj više

PRIPREMA I ORGANIZACIJA GRAĐENJA

Za vas izrađujemo i vodimo građevinsku tehničku dokumentaciju iz područja pripreme i organizacije građenja.

Saznaj više

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Pritiskom na gumb "Prihvaćam" slažete se s korištenjem kolačića u skladu s našom Politikom kolačića.