Telefon

+385 91 5986 899

Telefon
ZATRAŽI PONUDU

Što je kolačić?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje kreira posjećena web-lokacija, a sadrže podatke. One se pohranjuju na računalu posjetitelja kako bi korisnik imao pristup raznim funkcijama. Na ovoj web-lokaciji koriste se i kolačići sesije i kolačići koji nisu sesije (“Site”). Kolačić sesije privremeno se pohranjuje u memoriju računala dok posjetitelj pregledava web-lokaciju. Ovaj kolačić se briše kada korisnik zatvori svoj web-preglednik ili nakon određenog vremena (što znači da sesija istekne). Kolačić koji nije sesija ostaje na računalu posjetitelja dok se ne izbriše.

Zašto koristimo kolačiće?

Kolačiće koristimo kako bismo saznali više o načinu na koji posjetitelji komuniciraju s našim sadržajem i pomažemo nam da poboljšamo iskustvo prilikom posjeta našoj web-lokaciji.
Funkcionalnost web-lokacije

Posjetitelji koriste funkciju dijeljenja kako bi preporučili našu web-lokaciju i sadržaj na društvenim mrežama kao što su Facebook i Twitter. Kolačići pohranjuju informacije o tome kako posjetitelji koriste funkciju dijeljenja – iako ne na pojedinačnoj razini – kako bi se stranica mogla poboljšati. Ako ne prihvaćate kolačiće, nema podataka.

Za neke od funkcija na našim stranicama koristimo dobavljače trećih strana, na primjer, kada posjetite stranicu s videozapisima ugrađenim ili povezanim na uslugu YouTube. Ti videozapisi ili veze (kao i bilo koji drugi sadržaj dobavljača treće strane) mogu sadržavati kolačiće trećih strana i možda ćete htjeti konzultirati pravila tih web-mjesta trećih strana za informacije o njihovom korištenju kolačića.


Kolačići koje koristimo:

Ova web-lokacija koristi Google Analytics koji koristi kolačiće. Na ukupnoj razini, kolačići spremaju informacije o tome kako posjetitelji koriste web-lokaciju, uključujući broj prikazanih stranica, odakle dolazi posjetitelj i broj posjeta, kako bi poboljšali web-lokaciju i osigurali dobro korisničko iskustvo. Ako ne prihvaćate kolačiće, nema podataka.

Kako odbiti kolačiće?

Nećemo koristiti kolačiće za prikupljanje osobnih podataka o posjetitelju.

Međutim, možete odbiti ili blokirati kolačiće koje postavlja {yourwebsite} promjenom postavki preglednika – za više detalja pogledajte “Funkcija pomoći” u pregledniku. Napominjemo da većina preglednika automatski prihvaća kolačiće pa ako ne želite koristiti kolačiće, možda ćete morati aktivno izbrisati ili blokirati kolačiće.

Za informacije o korištenju kolačića u preglednicima mobilnih telefona i za pojedinosti o tome kako odbiti ili izbrisati takve kolačiće, pogledajte priručnik za mobilni telefon.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Pritiskom na gumb "Prihvaćam" slažete se s korištenjem kolačića u skladu s našom Politikom kolačića.