Telefon

+385 91 5986 899

Telefon
ZATRAŽI PONUDU

Za vas i u Vaše ime odrađujemo poslove:

  • ishođenja rješenja o izvedenom stanju
  • ishođenja uporabnih dozvola
  • evidencije građevina u katastru i gruntovnici

Obzirom da surađujemo sa širokim krugom arhitekata, građevinara i geodeta, u mogućnosti smo za Vas i u Vaše ime organizirati i sudjelovati u geodetskom, inženjerskom ili arhitektonskom snimanju građevina za ishođenje akata za gradnju ili rekonstrukciju građevina, za ozakonjenje ili uporabu građevina, odnosno za rješavanja imovinsko-pravnih odnosa.

 

Napomena:

 

Dokaz o legalnosti vašeg doma je Uporabna dozvola ili Rješenje o izvedenom stanju. Građevna dozvola je akt temeljem kojeg se odobrava gradnja, no ne i uporaba zgrade.

Ukoliko je Vaša građevina izgrađena temeljem građevne dozvole, te naknadno dograđena ili nadograđena, odnosno ako je izgrađena protivno građevnoj dozvoli – tada se smatra da je takova građevina – nezakonito izgrađena.

Nezakonito izgrađenu građevinu ne možete evidentirati u zemljišnim knjigama i katastru, a u budućnosti je nećete moći prodati ili naslijediti ostavinom, kao ni zakonito rekonstruirati.

Svu problematiku i obaveze prepustite nama. Konzultacije su besplatne. Kontaktirajte nas!

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Pritiskom na gumb "Prihvaćam" slažete se s korištenjem kolačića u skladu s našom Politikom kolačića.