Telefon

+385 91 5986 899

Telefon
ZATRAŽI PONUDU

Koordinator II ZNR_Enu obnova zgrade Prirodoslovne škole Karlovac

In Izrada Plana izvođenja radova Usluge Koordinatora II zaštite na radu

Dana 19.06.2019. godine s Naručiteljem usluge Prirodoslovna škola Karlovac potpisali smo Ugovor o vršenju usluga Koordinatora zaštite na radu u fazi izvođenja radova Energetske obnove zgrade Prirodoslovne škole Karlovac. ARHITEHNIČAR obrt za poslovne usluge u graditeljstvu nudi cijeli servis usluga za potrebe gradilišta, a među kojima je usluga koordinatora zaštite na radu u fazi izvođenja radova.

“Izvođači radova su zajednica ponuditelja tvrtke SA BIŠĆAN d.o.o. iz Podvožića, Duga Resa, Venera d.o.o. Barilović i HIDRIS INŽENJERING d.o.o iz Karlovca. Vrijednost ovog ugovora iznosi 6.981.274,50 kn. Projekt je sufinanciran od Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja u visini 58% cijene.” Izvor: KAŽUP

OPIS PROJEKTA

Projektom je planirana provedba integralne energetske obnove građevine koja uključuje slijedeće mjere:
-povećanje toplinske zaštite krova iznad grijanog prostora
-povećanje toplinske zaštite vanjskog zida
-povećanje toplinske zaštite poda prema vanjskom prostoru
-povećanje toplinske zaštite stropa prema negrijanom prostoru
-zamjena vanjske stolarije
-zamjena postojećeg sustava pripreme PTV-a sustava koji koristi OIE
-zamjena unutarnje rasvjete učinkovitijom

CILJ PROJEKTA
Cilj Projekta je sufinanciranje energetske obnove zgrade Prirodoslovne škole Karlovac s ciljem osiguranja uvjeta za smanjenje utroška energije, štetnih emisija CO2 i povećanja korištenja obnovljivih izvora energije.

 

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Pritiskom na gumb "Prihvaćam" slažete se s korištenjem kolačića u skladu s našom Politikom kolačića.